Mengisi masa lapang dengan aktiviti blogging.

Saturday, May 30, 2009

Jumaat @ Masjid UPM

Hari ni aku pergi solat jumaat kat masjid UPM Serdang. Jarang aku pergi masjid ni time kerja, maklumlah jarak agak jauh dari tempat kerja, kebiasaannya ke masjid seri petaling @ sg besi @ serdang raya saja, tapi kebetulan tengahari tadi ada sedikit urusan kat area serdang, terus saja singgah di masjid ini. Tajuk khutbah yang dibaca adalah Wanita Dalam Islam..
Tak berapa jelas sangat isi khutbah ni, dengan sound system yang lemah & ada echo....susah nak "tangkap" apa yang dibaca oleh Iman tadi, suara Imam pun agak perlahan...hmmm..apa lagi..mengantuk le mata aku..hehe
Tengahari tadi aku ke serdang sebab nak pergi kedai spare part, cari minyak ATF untuk kereta.
Esok plan nak tukar minyak ni sebab dah overdue. Aku survey 3 kedai kat situ, ada satu kedai ni offer harga paling murah, minyak yang sama. Selepas kira-kira, aku terus beli. Kos beli barang saja rm50..minyak ATF 2 liter & spark plug.
Kalau sapa tau, kedai spare part tu kat area sini lah.

2 responds:

mat yus said...

Rajin demo cari ;ubok minyak.....

madeeaziz said...

meme doh yuh..hehe

Iklan Tepi

Catatan Pelawat

Stats