Mengisi masa lapang dengan aktiviti blogging.

Wednesday, September 09, 2009

09/09/09

Sembilan haribulan Sembilan tahun Dua Kosong Kosong Sembilan.
Apa yang special??
Tak tau la, mungkin ada orang kahwin. Selalunya macam tu lah.
Orang selalu pilih nombor-nombor tertentu yang menarik dan unik untuk buat sesuatu perkara yang memberi makna tersendiri.
Pada aku, hari ini biasa saja. Puasa seperti biasa di hari yang ke-19 Ramadhan.
Petang ini nak pergi ke KLIA. Ambik Miji yang akan pulang bercuti raya.
Berehat di daratan selepas lama belayar dengan kapal minyak.

Buka puasa di mana hari ini? masih belum decide lagi.

Semalam berbuka di chicken rice shop, alamanda. Tak booking pun, sampai sana dah jam 6 lebih.
Semua meja full. Aku beli roti boy kat kedai sebelah, standby utk berbuka sementara tunggu org clear. Sementara tu jalan2 dlm pasaraya cari air minum. Bila masuk waktu berbuka aku makan roti boy & air milo kotak. Setengah jam kemudian baru kembali ke chicken rice shop.

Hari sebelum tu, makan nasi Arab Saba'
Balik kerja terus ke Cyberjaya. Semua meja full.
Aku bungkus nasi 2 set dan balik makan di rumah.

1 responds:

Iklan Tepi

Catatan Pelawat

Stats